CVS Westwood

This design for the CVS in Westwood, MA is part of the Islington Center Redevelopment Project. The concept alters the prototypical design to blend in with the area’s village feel with historic design ideologies while maintaining the standard consumers interior CVS experience.

ENVIRONMENTAL IMPACT

80% sustainable

recycled stainless steel façade content

LOCATION
Westwood, MA
CLIENT
[NEED CLIENT NAME]
TYPE
Community space
SIZE
x,xxx square feet
BUDGET
$xxx Million
LATEST PROJECTS
Civic Community Design & Build
Resort Clubhouse Design & Build
Civic Mixed-Use Design & Build
Civic Operations Design & Build

Our goal is to deliver a beautifully finished building that more than meets your needs.

Get started on getting the building you want so you can stop wasting time and resources.